Repte de lectura 10

LECTURA EN VEU ALTA: JO VULL SER… 

En el repte 5 en Trigeu et va convidar a convertir-te en actor/actriu per un dia, tot interpretant uns personatges que volien ser.... Segur que has fet una bona actuació! Estem segurs que portes un actor/actriu a dins!

Avui en Carles et convida a gaudir de la lectura en veu alta i de les biblioteques aquest estiu! Mira el vídeo i escolta els savis consells d'un gran lector. Clica!

A més a més, com és divendres i teniu ganes de festeta, us adjuntem un joc ben divertit per començar el cap de setmana. 

Clica aquí per accedir-hi al joc dels branquillons!

Llibres recomanats

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem sobre el valor de l'amistat. En pots trobar molts més al catàleg!

I també ens pots demanar un lot personalitzat per gaudir de la seva lectura.

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

Bibliojuga amb el Gènius i busca llibres a l'Ebiblio

Vols jugar una estona amb el Gènius? Descobreix els jocs que et proposa el portal infantil Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals. L’aplicació mòbil Bibliojuga amb el Gènius t'ofereix vuit jocs protagonitzats pel Gènius, la Valentina, el PlayMe i el Bit.

Hi trobaràs jocs del tipus laberint, “memory”, les set diferències i el de buscar i trobar elements dins d’una escena. Recorda que a l'apartat En@cció del portal també trobaràs diversos jocs i manualitats per passar una bona estona.

Descarrega també l'app de la Xarxa de Biblioteques Municipals i l'Ebiblio per consultar els llibres electònics disponibles.

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com