Repte de lectura 14

SMOOTHIE DE PLÀTAN

Aquesta sorpresa és per llepar-se els dits! Et toca cuinar…, ben bé cuinar no,  però alguna cosa semblant. Et proposem que llegeixis el següent document i que compris els ingredients per preparar una deliciosa recepta d’estiu. Vinga! Va!, estàs fet/a tot un cuiner/a i ho sabem! Umm que bo l'smoothie, boníssim!      Llegeix i posa en marxa la recepta per fer un deliciós smoothie de platàn


Llibres recomanats

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem sobre el valor de l'amistat. En pots trobar molts més al catàleg!

I també pots venir a recollir un lot personalitzat per gaudir de la seva lectura.

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

Bibliojuga amb el Gènius i busca llibres a l'Ebiblio

Vols jugar una estona amb el Gènius? Descobreix els jocs que et proposa el portal infantil Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals. L’aplicació mòbil Bibliojuga amb el Gènius t'ofereix vuit jocs protagonitzats pel Gènius, la Valentina, el PlayMe i el Bit.

Hi trobaràs jocs del tipus laberint, “memory”, les set diferències i el de buscar i trobar elements dins d’una escena. Recorda que a l'apartat En@cció del portal també trobaràs diversos jocs i manualitats per passar una bona estona.

Descarrega també l'app de la Xarxa de Biblioteques Municipals i l'Ebiblio per consultar els llibres electònics disponibles.

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com