Repte de lectura 15

REPTE RODARI: fem una història compartida entre tots i totes!

Fem la història compartida de les BibliosMataró. Has jugat alguna vegada a la frase inacabada? O al telèfon? Doncs, el repte que et proposem s’assembla una mica … Mira el vídeo per saber-ne més i sobretot, prepara la imaginació que et farà falta. Treu l’escriptor i l'escriptora que portes a dins!

Mira la següent taula i crea la teva pròpia història! et donem un exemple i tot!

Si vols saber més sobre Gianni Rodari i les seves obres i creacions, accedeix a l'enllaç següent https://genius.diba.cat/rodari 

Llibres recomanats

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem sobre el valor de l'amistat. En pots trobar molts més al catàleg!

I també ens pots demanar i venir a recollir un lot personalitzat per gaudir de la seva lectura.

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

Bibliojuga amb el Gènius i busca llibres a l'Ebiblio

Vols jugar una estona amb el Gènius? Descobreix els jocs que et proposa el portal infantil Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals. L’aplicació mòbil Bibliojuga amb el Gènius t'ofereix vuit jocs protagonitzats pel Gènius, la Valentina, el PlayMe i el Bit.

Hi trobaràs jocs del tipus laberint, “memory”, les set diferències i el de buscar i trobar elements dins d’una escena. Recorda que a l'apartat En@cció del portal també trobaràs diversos jocs i manualitats per passar una bona estona.

Descarrega també l'app de la Xarxa de Biblioteques Municipals i l'Ebiblio per consultar els llibres electònics disponibles.

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com