Cultura Mataró

La pandèmia causada per la Covid-19 ha implicat l’aturada de l’activitat cultural amb públic i el tancament dels equipaments. Ara s’està iniciant un procés de desconfinament progressiu. Seguim treballant i ens adaptem per garantir l’accés a la cultura, complint les recomanacions i condicions sanitàries i de seguretat establertes.

Ara podem obrir les biblioteques i serà possible recollir i retornar llibres, discs, dvds… i les diferents seus del Museu de Mataró també obren les seves portes per oferir la possibilitat de visitar les exposicions, sempre en grups reduïts i mantenint les recomanacions sanitàries vigents.

No podem atendre-us personalment a les nostres oficines, però us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça electrònica cultura@ajmataro.cat i us donarem resposta. 

Seguiu-nos a les nostres xarxes socials perquè no hem parat de voler estar en contacte amb vosaltres i oferir-vos continguts virtuals. En aquest moment, més que mai, hem pogut apreciar la importància de la cultura en la nostra vida, a casa, i seguirem treballant perquè estigui viva i fer-la valer com un dels valors principals de la nostra societat.