CREACIÓ COREOGRÀFICA DE DANSES URBANES
Amb Cristian & Mario

Els coreògrafs Cristian & Mario dirigeixen aquest projecte de creació escènica per a joves. El seu llenguatge escènic neix de las danses urbanes més pures i les fusionen amb tendències més actuals que es nodreixen d'altres disciplines de la dansa. La creació es treballarà des d'una tècnica coreogràfica elaborada, elegant, visual i molt energètica, tant a nivell grupal com individual. 

Aquesta producció de l'Aula de Teatre es representarà per la ciutat durant el mes de juliol, dins de la programació de Mataró s'enlaira.

Edat: A partir de 14 anys
Dies i horaris: Del 6 de juliol al 24 de juliol. De dilluns a divendres de 10 a 13 h 

_ _ _

Heu d’enviar el vostre currículum del 15 al 25 de juny a aulateatre@ajmataro.cat.
La selecció del grup de ballarins per al projecte es farà mitjançant un càsting presencial a l’Aula de Teatre els dies 29 i 30 de juny. Els ballarins i ballarines seleccionats rebran una comunicació amb dia i hora per al càsting, i de les mesures de seguretat sanitària que s’han de complir.
El 2 de juliol es publicarà el llistat definitiu d’admesos al curs. 

L’oferta d’activitats d’estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries.


CURS INTENSIU DE DANSA CONTEMPORÀNIA. IMPROVISACIÓ I CREACIÓ
Curs impartit per Marta Dalmau i Cristina Castellà 

Després del confinament, tens ganes de ballar i moure’t? Apunta’t al intensiu d’estiu de l'Aula!
Farem classe de dansa contemporània, explorarem el moviment lliure a través de la improvisació, donarem eines i recursos per a la creació i dedicarem també una estona a la teoria, l’anatomia del moviment i a parlar i visionar dansa.

Acabarem el curs amb unes petites actuacions a diversos indrets de la ciutat.

Edat: A partir de 14 anys 
Dies i horaris: Del 13 de juliol al 24 de juliol. De dilluns a divendres de 16 a 19 h 

Preu: 94,50 €

_ _ _

Inscripcions fins al 8 de juliol

Per obtenir una plaça s’ha d’enviar el formulari adjunt signat a aulateatre@ajmataro.cat del dilluns 15 de juny al dimecres 8 de juliol

També caldrà adjuntar una imatge del DNI de l’alumne, en el cas de ser menor d'edat caldrà el DNI del pare/mare/tutor, i un document acreditatiu del compte bancari per realitzar el pagament (rebut domiciliat, certificat, primera pàgina de la llibreta bancària...).

Places limitades. La prioritat de matriculació estarà vinculada a l’ordre d’arribada de les sol·licituds. 

_ _ _

L’oferta d’activitats d’estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries.