Conjunt dels Dolors de Mataró

Dissabte 22 de agost / 11 h
Basílica de Santa Maria

El dissabte 4 de juliol comença el calendari d’estiu de les visites guiades regulars al Conjunt dels Dolors de la basílica de Santa Maria de Mataró, amb l’objectiu de promoure el turisme de proximitat i donar a conèixer la rellevància del conjunt barroc obrat pel pintor Antoni Viladomat, un espai amb la sumptuositat de principis del mil set-cents que es conserva íntegre.

Les visites s’han programat tenint en compte les normatives d’higiene i seguretat marcades per les autoritats sanitàries, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Arquebisbat de Barcelona. Per aquest motiu, es redueix l’aforament a un màxim de 15 persones a la capella i 5 en pujar per torns a la sala de juntes. Caldrà respectar la distància de seguretat i utilitzar mascareta. Caldrà fer reserva prèvia i pagament anticipat per transferència bancària. 

Les franges horàries (dijous a les 10.30 h i dissabtes a les 11 h) faciliten la combinació amb altres activitats d’oci i cultura a la mateixa ciutat de Mataró.

Calendari de visites guiades:

Dissabte 4 de juliol a les 11 h
Dissabte 18 de juliol a les 11 h
Dijous 30 de juliol a les 10.30 h

Dissabte 8 d’agost a les 11 h
Dissabte 22 d’agost a les 11 h
Dijous 27 d’agost a les 10.30 h

Preu: 8 € (gratuït per a menors de 12 anys).
Durada: 60 min.
 Informació i reserves: 627 77 18 78 | 
masmm@masmm.org

També es poden fer reserves per a grups d’entre 10 i 15 persones concertant dia i hora.

Fotografia d'Araceli Merino.