The Mountain, the Truth & the Paradise

Dissabte 28 de novembre / 20.30 h
Temporada estable / Teatre Monumental

Un solo de dansa que neix a partir de la necessitat de construir una ficció molt personal, de posar al dia l’experiència dels darrers treballs i d’investigar sobre els interessos artístics presents.

Treballar en solitari als cinquanta anys vol dir també revisitar les eines acumulades de l’ofici de creador escènic. The Mountain, the Truth & the Paradise busca ser un nou punt d’inflexió. L’espiritualitat, la tragèdia de la condició humana -sempre entre els deus i el fang-, la capacitat de continuar imaginant mons possibles… Una mirada particular, amb humor, sobre l’espècie humana i les seves derives.
Ballarí, actor i director escènic, Pep Ramis forma Mal Pelo juntament amb María Muñoz l’any 1989, companyia de dansa que basa el seu treball en una recerca constant de llenguatges i amb la qual han creat nombrosos espectacles que han girat arreu del món i rebut diferents guardons. L’any 2001 impulsen el centre de creació i intercanvi disciplinari L’animal a l’esquena.

Direcció i interpretació: Pep Ramis 
Codirecció artística: María Muñoz 
Col·laboració a la dirección: Jordi Casanovas 
Col·laboracions artístiques: Blaï Mateu i Camille Decourtye (Baró d’Evel Cirk Cie)
Coproducció: Mal Pelo, Théâtre de la Ville de Paris, Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta 2017, Agora de la Danse de Montreal-Canadà / Amb la col·laboració Théâtre de l’Archipel Perpinyà, Teatro Español, Mercat de les Flors i L’animal a l’esquena – Centre de Recerca

Venda d'entrades
[platea 17 euros | amfiteatre 14 euros]

Mesures de prevenció de la COVID-19