Visita guiada a la Nau Gaudí - Col·lecció Bassat

Diumenge 6 de desembre / 12 h
Nau Gaudí. Carrer de la Cooperativa, 47

L’any 1883 Antoni Gaudí va construir la seva primera obra i ho va fer a Mataró per encàrrec de la Sociedad Cooperativa la Obrera Mataronense. La Nau Gaudí no solament és la primera obra del gran arquitecte, també és un manifest de la seva manera d’entendre l’arquitectura.
Des de l’any 2010, la Nau Gaudí és la seu de la Col·lecció Bassat, una col·lecció única que constitueix un dels fons més representatius de l’art català de la segona meitat del segle XX. 

Et proposem una visita al km0 de l'obra d'Antoni Gaudí i a l'exposició Col·lecció Bassat 1990-1999, una selecció d'obres dels anys noranta dels artistes Daniel Argimon, Fernando Bellver, Miguel Condé, Jaume Genovart, Montserrat Gudiol, Victor Mira, Josep Pla-Narbona, Agustí Puig, Albert Ràfols-Casamada, Isabel Saludes, Josep Serra, Miguel Zapata i els mataronins Josep M. Codina, Rosa Codina-Esteve i Perecoll.

Preu: activitats gratuïtes. Sense reserva prèvia.

Horari de l’equipament: De dimarts a divendres de 17 a 20 h. Dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h . Diumenges i festius d’11 a 14 h.

Organitza: Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró. www.bassatgaudimataro.cat.