Repte de lectura 3

EL MÓN GÈNIUS i l'APP BIBLIOJUGA

És l’hora de jugar de veritat. Has fet de detectiu de títols misteriosos, desxifrant codis, has respost els qüestionaris amb preguntes sobre les biblioteques de Mataró. Ara et toca jugar descobrint l’apartat del portal Mon Gènius o baixant-te l’aplicació Bibliojuga amb el Gènius! Allà podràs escollir d’entre vuit jocs protagonitzats pels personatges del portal Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals. A més trobaràs jocs del tipus laberint, “memory”, les set diferències i el de buscar i trobar elements dins d’una escena, tots ells protagonitzats pel Gènius, la Valentina, el PlayMe i el Bit.

Llibres recomanats

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem per jugar. En pots trobar molts més al catàleg! A les bibliosmataró tenim la secció de "Contes-joc" amb un munt de llibres per fer laberints, descobrir els personatges amagats i molt més!

I també ens pots demanar un lot personalitzat per gaudir de la seva lectura.

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com