El repte de les biblioteques de Mataró

Us proposem un repte de lectura divertit i estiuenc!

Ei! Saps que les Biblioteques de Mataró hem preparat un estiu superdivertit? Ja sabem que ha estat una primavera una mica estranya, però les biblios no han deixat de pensar en tu. Les nostres neurones bibliotecàries han pensat més que mai com podem fer-te passar un estiu ben divertit i actiu. 

Si estàs avorrida i vols passar-t'ho d'allò més bé cada dia fent proves de tota mena, manualitats, jocs i passatemps, aquest és el teu estiu i el teu repte! 

Et proposem reptes divertits per descobrir un munt de bons llibres i ens hauràs de demostrar el teu ingeni i gust per la lectura. 

Anima't a participar! Forma part del grup dels lectors genials.


PARTICIPA!

Envian's fotografies i vídeos a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com

Ens coneixem?

Com et dius? Quans anys tens? Volem saber quants lectors i lectores genials tenen ganes de participar en aquest repte.

Explica'ns qui ets i què t'agrada!! Clica aquí

EP! Els primers lectors i lectores genials del repte d'estiu són: l'AINA, la CLARA, la LIA, la LAIA, l'UNAI, l'ARNAU, l'ADRIÀ, l'ARLET, la PAULA, l'ANIOL, l'AINHOA, en JONC, l'ONA, en JOEL, l'ELIAN, l'ANNA, en ROKIA, en LINUS, i l'ESTEL! La més petita té 2 anys i el més gran 11! T'hi animes?

I vet aquí un recopilatori de la vostra música preferida a l'SPOTIFY

Comencem!

Per començar el nostre estiu de reptes a les bibliosmataró hem pensat que t’aniria molt bé que t'expliquem unes INSTRUCCIONS BÀSIQUES. Per saber com funciona el repte clica aquí.

També t'anirà molt bé tenir una eina pràctica per ordenar, apuntar solucions i respostes dels reptes que et proposem que facis. Què et sembla fer un LAPBOOK? I diràs: un lapquè???Un lapbook és un llibre que pots fer com si fos una manualitat. Només necessites, cartolines de colors, gomets i cola. Ja veuràs que a dins seu s’aniran obrint pestanyes, que et serviran per apuntar solucions i respostes dels reptes misteriosos. Perquè ho vegis més clar, mira els següents vídeos, segur que de seguida podràs fer el teu. 

Els reptes de lectura!

Cada dia s'activarà un nou repte! Del 29 de juny al 26 de juliol

Bibliojuga amb el Gènius

Vols jugar una estona amb el GèniusDescobreix els jocs que et proposa el portal infantil Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals. L’aplicació mòbil Bibliojuga amb el Gènius t'ofereix vuit jocs protagonitzats pel Gènius, la Valentina, el PlayMe i el Bit.

Hi trobaràs jocs del tipus laberint, “memory”, les set diferències i el de buscar i trobar elements dins d’una escena. Recorda que a l'apartat En@cció del portal també trobaràs diversos jocs i manualitats per passar una bona estona.

Descarrega també l'app de la Xarxa de Biblioteques Municipals i l'Ebiblio per consultar els llibres electònics disponibles.

Vols una pista?

QUÈ HAN LLEGIT ELS LECTORS GENIALS? 

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures.

SOM-HI!

HAS ACABAT? DESCARREGA'T EL TEU DIPLOMA! 

Has superat tots els reptes? Has descobert un munt de llibres nous? Doncs... FELICITATS!!! Ara sí que podem dir que ets una lectora genial!

Descarrega el teu diploma, emplena'l i fes-te una foto amb ell. No t'oblidis de penjar-la a les xarxes socials!

Diploma 1 / Diploma 2